Ne vem, zakaj sem začela pisati v rimah, brez skrbi, ne bom nadaljevala. Očitno me še vedno vleče na otročje. Štiriindvajset mi je všeč. Pa ne samo zato, ker je številka deljiva s tri. Imam namreč takšno … Hmm … Najbrž navado, da mora biti vse deljivo s tri. Ko natakam bencin, tako dolgo dodajam kapljico po kapljico v tank, dokler končni znesek ni deljiv s tri. Če me boste v trgovino poslali po dve limoni, boste prejeli tri in če vam pripravim toast, bo eden od dveh odprt. Ker v toaster pač stlačim tri kose kruha. Budilka mi zvoni ob 4.02 ali 5.07, moj čaj pa je včasih premalo in včasih preveč sladek. To velja samo za stvari. Ko pride do ljudi in odnosov, je dve dovolj. To je izjema. To je izjemno. Dvojina je izjemna. 

Dvajseta so čudna, v dvajsetih človek ne ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE