Dvoma ni, vse nas zanima, kdaj se bo kaj zares spremenilo in kdaj bomo spet mirneje ter znosneje živeli. Z numerološkega vidika se najmočnejše energije obetajo v mojstrskem letu 2022. V večletnem ciklu preobrazbe naj bi se dogajale korenite spremembe na ravni kolektivne zavesti, človeštva in zgodovine. Letos smo bolj kot ne v procesu prepoznavanja vsega, kar omejuje in ne deluje. 

Tako korenitih sprememb, kot jih bomo oblikovali zdaj – to si drznem reči! –, ne bomo več imeli možnost doseči do konca naših življenj, saj tako globoko v korenine in bistvo družbe ne bomo več posegali s tako lahkoto. 

Že Pitagora je učil, da sta število in mera bistvo stvari. Kakšen nauk o številih posreduje numerologija?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE