Kozorog (21. 12.–20. 1.) 

Ne mislite si, da jo boste dobro odnesli, če se vam bo stanje nekoliko popravilo januarja. Motnje v počutju in zdravju se bodo znova pojavile spomladi, če ne boste odpravili vzrokov zanje. Tudi mutacijam genov je sodobna medicina z genskimi in celičnimi terapijami že delno kos. Če jim dodate še fizioterapevtske vaje in dobršno mero socializacije, si boste olajšali življenje. Mnogim bo težave odpravila ali vsaj omilila preselitev v bolj čisto in manj hrupno okolje, kjer boste lahko imeli redne rituale z gozdnimi živalmi in sadno-zelenjavnimi obroki. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE