Od 12. februarja 2021 do 31. januarja 2022 nam bo vladal kovinski bivol. Potreba bivola po nenehni delavnosti, zaposlenosti, aktivnostih, ustvarjanju materialnega bogastva, kopičenju denarja, priljubljenosti pri prijateljih bo zelo omejena z ovirami in obremenitvami zaradi koronavirusa ter njihovimi posledicami. V obdobjih sproščanja bo naša zahtevnost, da nadomestimo izgubljeno in zamujeno, silno velika. 

Čez leto bomo naleteli na posameznike, ki se bodo postavljali na čelo svoje skupine. Prilaščali si bodo boljši položaj, privilegije, življenje z njimi pa bo pogosto kot bivanje na sodu smodnika.  

Naj zmagata srčnost in vztrajnost

V letu dolgoročnih naložb se bomo lažje postavljali na n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE