Verjamem v človeka kot edinega odgovornega za usodo življenja na planetu. Sposobni smo ga ohraniti in obogatiti. To nam bo uspelo, če bomo le zmogli vzpostaviti ravnovesje ali ravnotežje v družbi oziroma zmogli opraviti evolutivni družbeni preskok iz živalskega/jamskega brezna (kapitalizma) na pečino človeškosti (ekvilizma). Lahko pa vztrajamo pri njegovem uničevanju kot statusu quo.

Vsi bolehamo za družbenim sindromom individualne iluzije o možnosti priključitve tako imenovanim elitam. Zato vseskozi spregledujemo zvijačo pripadnikov teh elit (en odstotek), ko nas razdvajajo s poudarjanjem kulture, vere, rase ... 

Tam, kjer je pravičnost, sta tudi sožitje in odsotnost napetosti ter sporov. Krilatica ''en odstotek proti 99'' se je zgodila kot eden ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE