Ne, ne bo še mir, bo pa lažje! Smo v večletnem ciklu preobrazbe, ki se bo končal leta 2023. Priča bomo korenitim spremembam sistemov, ki nam več kot očitno ne koristijo. Najbolj intenzivne energije se nam obetajo leta 2022. Leto 2021 bo čas negotovosti, pa tudi premagovanja ovir. Na osebni ravni stopamo v čas, ko se bo od nas pričakovalo, da premagamo lastne omejitve. Dobra novica je, da si bomo drznili veliko več kot v letu 2020. V svetu lahko pričakujemo vse več pozornosti, usmerjene v zatirane, ter močne spremembe v doseganju enakosti oziroma enakopravnosti. Gibanja kot MeToo so bila le začetek. 

Pred nami je leto, ki bo razburkalo naša prepričanja, naše vrednote in način odzivanja, ki bo bolj strasten in nemalokdaj impulziven. Občutek ujetosti, ki se je pojavil leta 2020, bo v prvi p...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE