Z novim letom so jo zaradi pomanjkanja kadra vrnili na njen matični, kardiološki oddelek. Kljub zahtevnemu delu med epidemijo, ki je družbo bolj razklala kot povezala, ostaja pogumen in srčen človek. Leta 2013 je kot ultramaratonka v desetih dneh pretekla 700 kilometrov okrog Slovenije, s čimer je pomagala socialno šibkim družinam, zdaj pa teče malo drugačen maraton, ki ga kot dnevnik opisuje na svojem profilu na facebooku. Njeno razmišljanje je takšno, da se te dotakne: iskreno in sočutno. Prav takšno, kakršna je tudi sama. 

Včasih se moramo ukvarjati s pacienti, ki jim je zaradi bolezni res težko. Hočejo vse, takoj, zdaj. In znajo biti slabe volje, pa tudi njihova komunikacija ni najbolj prijazna. Imaš dve možnosti: ali boš napadel nazaj, s čimer ne d...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!