Vsakodnevno delo s covidnimi bolniki jo je močno zaznamovalo, a ji niti za hip vzelo poguma za opravljanje poklica, ki ob premnogo bridkostih prinaša hvaležnost zavedanja, kako je, če je zaradi tebe nekomu vsaj malo lažje. 

Najbolj me je presenetil klic sredi noči, v službo. Samo glas: »Zdržite! Mislimo na vas!« Takrat smo vedeli, da ljudje verjamejo v nas in da ne smemo popustiti, da se moramo boriti do konca. 

Zakaj ste se odločili za delo v zdravstvu? Je bila to od nekdaj vaša želja? 

V prvem letniku srednje zdravstvene šole še nisem bila povsem prepričana, da je to poklic, ki bi si ga želela opravljati. A med obvezno prakso so se vsi dvomi razblinili. Tako je še ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE