Med epidemijo je bila vsakodnevno v neposrednem stiku z bolniki, koordinirala delo in zaposlene v covidnih enotah intenzivne terapije na kliniki za infekcijske bolezni in vročinska stanja UKC Ljubljana. Ni dneva, ko na delo ne bi odšla zadovoljna, saj živi svoje poslanstvo. Na vprašanje, za koga se je vredno boriti, brez pomisleka odvrne – za bolnike. 

Ne morete si predstavljati, kako naporno je, če ste medicinska sestra na covidnem oddelku, se srečujete z novo boleznijo, čezmernim delovnim časom, fizičnimi in psihičnimi obremenitvami, doma pa vas čakata šoloobvezen otrok in kup gospodinjskih opravil. Vseeno nam je uspelo, tudi zato, ker smo držali skupaj!

Ste si od nekdaj želeli delati v zdravstvu? 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE