Pomagati drugim je bil moto njegovega otroštva, ko je gledal domače živali pri kotitvi, je bila izbira poklica ginekologa začrtana. Na koncu se je bolj kot v porodništvu našel v ginekološki kirurgiji. Pred desetimi leti je z ekipo ljubljanske ginekološke klinike izvedel postopek, ki je bolnici z rakom materničnega vratu ohranil možnost zanositve in rojstva otroka. Zdaj je s sodelavkami in sodelavci med novim raziskovalnim izzivom: skušajo narediti preboj s presejalnim programom za zgodnje odkrivanje predrakavih sprememb jajčnikov. 

Ginekologija je prav posebna veja medicine in brez ekstremnega zaupanja pacientke tako rekoč ne moremo delati. Kolikokrat mi s solznimi očmi povedo za reči, ki jih ne bi zaupale najboljši prijateljici. Tedaj potrebujejo takoj&scaron...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!