Mož je leta 2002 prišel v slovenjgraško bolnišnico kot urolog, da bi se naučil tehnik laparoskopske operacije. Takrat še ni vedela, da bo Slovenija postala njen drugi dom. A ker so mu ponudili službo, sama pa je v Severni Makedoniji v UKC Skopje ravno končevala specializacijo interne medicine, sta šla oba. Frosina Krstanoska, dr. med., internistka, hematologinja in specialistka za spolno medicino, ne obžaluje svoje odločitve. 

Žensk do užitka ne privede le vaginalni odnos, temveč tudi stimulacija klitorisa in masturbacija. Ni pomembna spolna izvedba, enako štejeta čuten dotik in čustveno zadovoljstvo. 

Specializacija spolne medicine je nekaj, kar si je p...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE