Ne morem se kar obrniti stran in poslušati rožic, kako dihajo, ali se cele dneve potapljati v neskončen, varen in ljubeč Borisov objem ali v svoje delo in se prepričevati, da je vse lepo in prav. Ker ni. Lepo in prav je (in zato hvala vesolju, bližnjim in sebi) meni. Mnogim drugim pa prav nič. 

Premnogi se za kandidature odločijo zaradi golega oportunizma, misleč: »Če se prebijem v parlament, bom imel stabilno dobro plačo in kar v redu urnik. Stranka me bo ščitila in morda bom imel možnost priskrbeti kakšen posel bratrancu Lojzetu.« Če so to vaši cilji, vas na volilnem lističu res NE potrebujemo. Niti na zadnjem mestu. Ostanite doma, sesajte svoj dom in sebe. 

Živimo v neki bučni zmešnjavi časa, z zmedenimi ali podivjanimi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.