Zatorej se je državna volilna komisija sestala v protokolarnem objektu Brdo, tam je pač primeren zrak, da prouči vse te abstraktne scenarije in nas o tem seveda tudi obvesti. Ampak pustimo to rajanje, mene je bolj zaskrbelo, ali nas bo na ta lepi volilni dan še vedno hromil virus. 

Medtem ko volilni štab stresa domislice, imajo ljudje povsem drugačne težave. Kako živeti, ne životariti. 

Kaj niso naši cenjeni strokovnjaki že lani napovedali brezkompromisnega konca temu zlodeju letošnjega marca? Predvsem pa se mi je v nekem popolnoma hektičnem trenutku, ko je bilo anarhičnih dejanj in besed onkraj vsakega razuma, zazdelo, da bo covid nad nami, ljudmi, obupal, ker je bolj pri pameti kot mi – ljudje. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!