Marsikdo morda ne ve, zato razkrijva bralkam in bralcem, da ste zelo aktivni na področju okoljevarstva in pravic indijanskih ljudstev. Redno se udeležujete tudi podnebnih konferenc, nazadnje ste bili v sklopu indijanskih organizacij na COP26 na Škotskem. To vaše angažiranje ni samo za pravice staroselcev, ampak posledično za naš planet, kajne? Za našo prihodnost?  

Seveda! Samo eno Zemljo imamo, ki je vsem nam dom, zato bi lahko dejala, da je njihov in moj trud namenjen vsem nam. Več kot očitno je, da narava kriči in se šibi pod negativnimi vplivi onesnaževanja in škodljivega vpliva človeka. 

Zdaj ne bomo mogli več potiskati glave v tla. Stopamo v leto, ki nas bo opomnilo na pravo vrednost življenja, ki prav go...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!