V intervjuju za Onoplus letošnjega julija je med drugim napovedala nevarnost za vse leto, da tla zatrese potres na krajih, natrpanih z ljudmi ali živalmi, ogenj in iskrenje. Pa so se – dobesedno in v prenesenem pomenu – spet tresla tla v Petrinji, po Sibiriji je pustošil požar, ki ga zgodovina ne pomni. Kakšen je njen vpogled v prihodnje leto? 

V prihodnjem poletju se ne bo »samo« svetilo v oči in zmerjalo v obraz, ampak se bodo tudi streljali naboji. V sredini avgusta bodo nevarnost ognja, streljanje in smrt vplivnega politika. 

Napovedali ste, da bomo letos vijugali med norostjo in modrostjo. ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE