Pravočasno je posnela svoja predavanja, ki jih predstavlja v spletnem programu Ključ do duše. Sposobnosti zaznavanja je raziskovala in razvijala, z ezoteriko se ukvarja triindvajset let, njena največja strast je branje dušnega zapisa z vpogledom v akaške zapise. Napovedi karmične diagnostičarke in učiteljice akaških zapisov držijo. Kakšen je njen vpogled v drugo polovico letošnjega leta?

Verjamem, da je dva odstotka močno destruktivnih ljudi v tej državi – za masko uspešnega človeka. Vodi jih samo težnja po uspehu. Za vsako ceno in tako, da imajo druge zgolj za vabo oziroma v podporo, saj ne dajejo nič v zameno.  

Pri podaji vpogleda v letošnje leto ste dejali, da bo na karmični preizkušnji modrost...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE