Dobili sva se v središču Ljubljane, tu je doma, tu se počuti najbolje. Lahko bi živela tudi v katerem drugem mestu, Londonu ali kje v Španiji. »A očitno imam kot večina Slovencev globoko pognane korenine. Saj veste, kakšni smo, tisti izza Bežigrada se še v Šiško nočejo preseliti,« pravi. Ob kavi beseda teče o gledališču, ljubezni, samoti, odnosih, a vedno znova se vrneva k perečim družbenim temam. 

Jasno mi je bilo, da niso vsi ljudje za zakon, nekateri so tudi radi sami, a sem se veliko ukvarjala s tem, ali je to res moj izbor ali samo še nisem srečala pravega moškega. Pred leti sem se veliko spraševala, ali je z mano kaj narobe, to sem želela razrešiti, iskala način in pot do odgovorov. A takrat nisem našla prav...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE