Torej zgradil spomenik antijanšizmu. Če bi namreč vedel, kaj bo naredil z nepodaljšanjem pogodbe Štefančiču, bi stvar prav gotovo pustil pri miru. Pustil bi jo takšno, kot je. Oziroma kot je bila. Kar kaže, da se je zmotil še enkrat. Najprej pri Robertu Golobu. Ko ga je z odstranitvijo iz Gen-I sam naredil za zmagovalca volitev. Enako pri Štefančiču. Sam je naredil potezo, ki je podrla stolp iz kock. In pokopala Janšev načrt. 

Janševa računica je bila jasna: mi bomo »sčistili« javno televizijo tistih, ki niso »naši«, ljudje pa bodo ne glede na to, ali se s tem strinjajo ali ne, tiho. In cilj bo dosežen: slovenska javna televizija po vzoru Putinove oziroma Orbanove javne televizije. 

...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.