Voditeljica Erika Žnidaršič je prvi obraz zdaj že kultne pogovorne informativne oddaje Tarča, ki je namenjena vsem, ki si drznejo vedeti več. A je drznih na vodilnih položajih očitno vse manj, saj se je vodstvo nacionalnega medija odločilo, da oddajo – skupaj s Tednikom in Studiem City – do volitev preprosto ukine. Čeprav je njena novinarska kariera bogata, se šele v zadnjem času srečuje z nenavadnim pojavom: kaže, da se je postalo modno na očitke novinarjev braniti s sprenevedavima: »Rešujemo življenja« ali »To je laž«. Na srečo je resnica trdoživa zel. Vedno najde pot do sonca. 

Zloraba oblasti je slovenska folklora, včasih so jo izvajali v rokavicah, zdaj pa jo spremljamo zelo neposredno, brez ovinkov in olepšav. Kar skrbi, je to, da na določ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!