Nedavno je izšla njena knjiga Pisma tebi, v kateri osebno nagovarja mlade in piše o vseh stiskah, ki jih s sabo nosi odraščanje. Trenutno je razpeta med ZDA, kjer študira pri Obamovi fundaciji, in Slovenijo, kjer je prav zdaj stekla kampanja Gremo volit. Tisoč šeststo prostovoljcev, število vseskozi narašča, si bo skupaj z Inštitutom prizadevalo čim več Slovenk in Slovencev pripeljati na volišča in ustaviti ta nori vlak delitev. 

Ena od nespodobnosti, simptomatična za aktualno politiko, pa se je zgodila v času referenduma, ko je Vizjak v petih minutah povedal 20 laži. Šokiralo me je, kako je mogoče, da ima možnost v javnosti nastopati nekdo, ki s svojim laganjem volivke in volivce ponižuje in nima težav s tem, da jim laže...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE