Študirala je kiparstvo v Ljubljani in na Finskem, med absolventskim stažem pa začela poslovno pot, na kateri je razvila podjetje Bellabeat, ki se ukvarja z razvojem pametne tehnologije za dobro počutje in zdravje žensk. Aplikacija omogoča vpogled v ženski prilagojen življenjski slog in zdravje, saj zagotavlja sledenje širokemu spektru aktivnosti, upoštevajoč menstrualni ciklus. Ustvarili so novo linijo pametnega nakita, ki z novo senzorsko tehnologijo omogoča tudi vpogled v biološke odzive telesa. Uporabnicam ponuja sledenje srčnemu utripu, ritmu dihanja in vplivu dnevne rutine na psihofizično stanje, obenem pa je Ivy oblikovan kot čudovit modni dodatek. Karizmatična sogovornica se je ustalila v Zagrebu, kjer se z ekipo posveča razvoju novih vsebin.

Dolga leta so ženske sledile program...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE