Ste se kdaj srečali s spomladansko utrujenostjo? Kaj ste storili?

Odkar sem mama na kvadrat, me utrujenost spremlja ves čas. Potem je tu še tretji otrok, hajdi.si, da o deset let mlajšem možu ne govorim. (glasen smeh) Sem pa že od otroštva malo hiperaktivna, če se ves čas kaj ne dogaja, mi lahko hitro postane dolgčas. Po drugi strani sem se z leti morala naučiti, da ni nič narobe, če se umiriš in predvsem dobro naspiš. Moraš se, sicer lahko sledi precej pogost pojav v zadnjih časih – izgorelost. Veseli me, da se danes govori o tej tematiki. Ko sem poslušala predavanje Aljoše Bagole, sem se tudi sama zamislila nad seboj in se vzela v roke. Poznam namreč kar nekaj ljudi, ki so bili blazno sposobni, nepremagljivi in neustrašni, potem pa je v trenutku pri&scaro...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!