Klemen Bučan, radijski in tv-voditelj 

Odkar sem vodil oddajo Dan za trening, ki jo trenutno konec tedna spet predvajajo na Kanalu A, sem tudi pri sebi naredil veliko sprememb za »bolj fit življenje«. Od snemanja oddaje do danes sem izgubil okoli 10 kilogramov, v glavnem s športom in bolj pravilnim prehranjevanjem. Zadnje čase tečem od 100 do 150 kilometrov na mesec, obenem rolkam ter jem samo med 10. in 18. uro, čemur se reče delni post. Super zadeva, pravi gorenjski način hujšanja, saj ješ manj in tako tudi malo privarčuješ. Je pa res, da sem še malo bolj fit tudi zato, ker je otrok shodil in ga moram ves čas loviti, zato zagotovo naredim še nekaj kilometrov na dan več. 


Nejc Simšič, družabni kronist 

Priznam, da sem opustil rekreacijo, saj sem bil večino poletja na hrvaški obali. Sicer sem vsak dan plaval, vendar ne maratonskih razdalj, haha. Se pa veselim tega tedna, saj ponovno začenjam rekreacijski plesni tečaj v Plesni šoli Mojce Horvat, kjer treniramo dvakrat na teden, seveda pa mi tudi kakšen skok na Šmarno goro in Rožnik ne uide. No, treninge pa bom nadaljeval tudi v Space Gym Ljubljana, kjer že nekaj časa obiskujem vakuumsko vadbo. Rekreacija vsekakor bo! 


Almira Sadar, modna oblikovalka 

Življenja brez kolesa si sploh ne predstavljam, z njim so razdalje v Ljubljani res kratke. Ker imam psa, sem z njim vsak dan dvakrat na Gradu ali Rožniku. Sprehodi niso samo rekreacija, tudi čas za razmislek o vsakodnevnih stvareh. Zadnja leta redno delam jogo, zelo rada igram tenis, pozimi pa smučam.  


Katarina Matejčič, novinarka 


Že 15 let redno tečem, zadnji dve leti spet precej intenzivno. Temu sem letos dodala še različne vaje, ki večinoma izvirajo iz pilatesa, pri nekaterih pa uporabljam manjše uteži. Med epidemijo sem temu dejansko posvetila precej časa, tudi uro in več, zdaj pa je bolj kot ne ogrevanje pred tekom, recimo 15, 20 minut. Stanujem v centru, zato se veliko vozim s kolesom, hodim, tako da je gibanje vsekakor pomemben del mojega vsakdana, tudi na potovanjih oziroma dopustu. Se pa že veselim tudi zime in smučanja, upam, da bo sezona kljub ne ravno idealnim razmeram dobra.