Osvojila je najbolj gledane termine najbolj gledanih slovenskih televizij, se prikupila gledalcem in s svojimi nastopi osvajala tudi modno srenjo. Po koncu oddaje Dan decembra 2018 pa se je Lili Žagar ovila v medijski molk. Spremljali smo jo zgolj v redkih objavah na instagramu in skušali najti odgovore na vprašanja, ki jih je bolj kot ne odpiral njen partner Marko Potrč. Po vrnitvi iz Švedske, kamor naj bi z družino po ljudskem prepričanju pobegnila pred pandemijo, smo jo prosili za intervju. 

Tako zelo radi so največji mediji pri nas pisali in govorili o Švedski takrat, ko smo mi bili tam. V veliki večini so prikazovali izkrivljeno sliko in odkrito povedano zelo zavajali javnost. Marsikdo me pozna, marsikdo ima mojo telefonsko številko, pa me v pol leta, ko smo bili tam, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE