Iza Sia Login se trenutno ukvarja s projekti pod skupnim imenom Fundacija Login5, v okviru katere so ustanovili enega najmodernejših centrov za raziskovanje možganov v Evropi. Zakaj? Ker je to ena od poti do uresničitve njihovega cilja – spremembe prehranjevanja ljudi. 

Slovenci smo eden najbolj delavnih in ustvarjalnih narodov, a imamo tudi omejujoče lastnosti oziroma vzorce, denimo: sramotno je neuspeti, uspešen poslovnež je goljuf, prepovedano je povedati svoje mnenje, če nisi vprašan, denar je umazan, če štrliš iz povprečja, jih dobiš po buči ... 

Za vami je velika osebna transformacija. Ste morali najprej izgoreti, da ste začeli živeti svoje resnično poslanstvo? 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!