Tanja Skaza. Ženska z dvajsetletnimi izkušnjami na vodstvenem položaju. Dobitnica številnih laskavih nazivov. Mlada menedžerka, evropska menedžerka, femme fatale. Vsi poslovni dosežki niso bili dovolj, ko je leta 2016 ugotovila, da se počuti prazno. Raziskati je želela, kaj je tisto, kar jo osreči. Z direktorske funkcije se je umaknila. Danes s svojimi izkušnjami pomaga družinskim podjetjem rasti, doma pa gradi tisto, kar je v življenju zares pomembno. Pristne odnose z najbližjimi. Ker od tod izhaja vse. Tudi poslovni uspeh brez praznine v srcu. 

Moj partner je meni sporočal: »Ustavi se!« Ko ženska dela na sebi in se vrne v žensko energijo, odpadejo vprašanja in godrnjanje, da nam partner ne ustreza več. Tudi za moja sinova zagotovo ni bilo v redu, ko sta me gledala v ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE