Na zadnjem albumu Tinkare Kovač, Neskončnost, je 16 skladb. Štiri nove, preostale s spremenjenimi aranžmaji, osvežene. Tudi zdaj že zimzelena Veter z juga, za katero še danes sliši pohvale poslušalcev. A Tinkaro trenutno vse bolj kliče literarna pot. Glasbo bo mešala s pravljicami in poezijo. Ustvarjalnost je Tinkarino zatočišče. V njem pa polno knjig in flavt z vsega sveta. 

Če bi se zdaj pred mano pojavil angel ali hudič ter mi ponudil dve možnosti, ali naj postanem deset let mlajša ali pet let starejša, bi nemudoma izbrala drugo možnost. Brez premisleka. 

S čim se trenutno ukvarjate, Tinkara? Kako potekajo vaši ustvarjalni dnevi?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!