Josipa Lisac je človek, ki ti da občutek, da ga zanimaš prav toliko, kot tebe zanima ona. Ta njen glasni smeh, ki ga v resnici poje. Tudi njena tišina vpije. In trenutki, ko sestavlja misli, govorijo. Josipa. Ime, ki je v resnici glagol.

Nikoli nisem dobro razumela, kako je, če se človek bori z demoni. Ne spomnim se, da bi se kdaj tudi jaz. Vem le, da sem se v življenju spopadala s številnimi težkimi okoliščinami, najtežjimi celo, izkusila smrt bližnjega. In vem, da je le ena reč neizogibna – smrt. A vseeno sem ves čas slutila, da je pred mano življenje. 

Josipa, umetnica ste, človek, o katerem vemo, da mu je ljubo biti z drugimi, a je obenem miren tudi v samosti. Kako je na vas vplivalo življenje v zadnjem času? Ka...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE