V svoji karieri ste prestopili številne meje, kot meteor vsakič znova zarisali sled, ki ostaja enako živa še danes. Zato mi je zanimiv stavek, ki ste ga lani nekoč mimogrede izrekli v enem od hrvaških televizijskih intervjujev, in sicer: »Ničesar nimam, vsakič znova sem na začetku.« Kako je to mogoče? Kako se vam je uspelo ubraniti pred zaverovanostjo vase, češ, moja pot je bila doslej neverjetna, naslednji korak bom zmogla z lahkoto?!

Vidite, ravno v tem je usodna zanka. Kako ostati večno tista mlada punčka, ki pakira svoj kovček, srečna, vznemirjena, kajti jutrišnji dan ne bo enak današnjemu, čisto nov bo?! Tudi sosed, ki ga srečam, ne bo isti sosed, kot sem ga videla včeraj. Nedavno sem imela koncert v Novem Sadu. Spet nekaj povsem drugega. Drugačno vzdušje, dru...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!