Je ženska različnih podob, enkrat nosi dolg blejzer in visoke pete, drugič prevelik pulover in prešito bundo, v tej podobi pride tudi na intervju. Zdi se, da hoče biti hkrati opažena in neopazna, oranžna bunda, dolgi nohti, glasen pozdrav natakarjem v lokalu, ko prižgem diktafon, pa postane veliko bolj zadržana. »Ne dajem intervjujev, ne vem, zakaj bi ves čas nekaj govorila. Delam, osredotočena sem nase. Če si zadovoljen s seboj, ti ni treba gledati, kaj delajo drugi, nimaš niti časa za to,« pravi pevka, ki smo jo spoznali kot vokalistko skupine Muff, s solistično kariero, kot Senidah, pa navdušuje zunaj naših meja. Vsak konec tedna nastopi v drugem klubu od Skopja do Züricha, 22. decembra pa bo prvič v Ljubljani.

Decembra boste kot Senidah prvič nastopili v Sloveniji, za vami pa je že mno...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!