Kaj ste želeli postati, ko ste bili otrok?

Če vprašate ljudi, ki me poznajo še iz časov otroštva, bodo rekli pevka. Nastopala sem, kadar koli sem imela priložnost, pred blokom, s prijatelji na ulici v Črni Gori, kjer smo vedno zabavali ljudi, ustvarjali predstave, plesali, oponašali ljudi iz videospotov … To je bilo zabavno, zato je bila to verjetno vedno moja tiha, čeprav navzven zelo glasna želja.

Zelo rada spim, se dobro naspim, »zjutraj« vstanem iz postelje in se prestavim na kavč, kjer počasi prihajam k sebi kot pravi Črnogorec.  

Kaj je bila vaša prva služba? 

Če se prav spomnim, je bila moja prva služba delo prek študentskega servisa, ko sem kot najstnica delala v trgovinici z ročno izdelanim nakitom, nisem pa zdržala prav dolgo (smeh).

Kako se glasi najboljši karierni nasvet, ki ste ga dobili?

Nikoli ničesar ne pričakuj. To se mi zdi zelo pomembno, ne le za kariero, tudi sicer za življenje.

Vaš poklic nima urnika od osmih do štirih, delate pa zvečer in ob koncu tedna. Si predstavljate, da bi šli zdaj v »običajno« službo?

Iskreno, ne. Zelo rada spim, se dobro naspim, »zjutraj« vstanem iz postelje in se prestavim na kavč, kjer počasi prihajam k sebi kot pravi Črnogorec (smeh).

Skupina Muff bo kmalu izdala nov EP. Koliko skladb? Kaj lahko pričakujemo?

Na EP-ju bo šest skladb, dva singla od prej in štiri nove skladbe. Vračamo se v obdobje, ko mi je bila glasba najbolj všeč, danes pa jo tudi zelo cenim.Ko slišimo besedo Muff, pomislimo na določen zvok in imidž skupine. Ste kdaj v dilemi, ali bi to spremenili, da bi pritegnili pozornost, ali je bolje še naprej staviti na konja, ki zmaguje?

Pravzaprav sploh ne vem, kakšen zvok slišijo drugi in kako nas »predalčkajo«, kakšen je ta imidž, ki ga vidijo. Ljudje se z leti spreminjamo, še vedno pa ostajamo odličen bend, z odlično glasbo in izstopajočim vokalom – to pač si ali pa nisi (smeh).

Nedavno ste kot solistka izdali pesem Sladjana, je to napoved solistične kariere ali solističnega albuma?

Sladjana je pesem za drug trg, to ločujemo. Še vedno sem v Sloveniji članica skupine Muff in tako bo tudi ostalo.

Poznamo vas tudi kot ljubiteljico mode z edinstvenim slogom. Sami sestavljate kombinacije oblačil? Kje najdete navdih?

Oblečem, kar imam, dodajam, odvzemam … Nosim tisto, v čemer se počutim dobro. Rada pretiravam, rada pa imam pa tudi zelo preproste stvari, ampak nekako je potem vedno vse videti zelo dobro, vsaj meni. Za kaka fotografiranja in snemanja se pa zelo rada posvetujem s prijateljico, našo zelo uspešno modno oblikovalko, Nino Šušnjara.

Novi EP skupine Muff nosi naslov Unity, kar pomeni združitev in enotnost ter se nanaša na njihovo osebno zgodbo, hkrati pa opisuje težave današnjega časa, v katerem prevladujejo družbena razdvojenost, neenakost med spoloma, nesolidarnost do šibkejših in nezavedanje, da je vsaka družbena skupina in posameznik kamenček v mozaiku. Prav od vsakega kamenčka pa je odvisna končna slika celote, pravijo člani skupine.