Za vami je obdobje z veliko začetnico. Kaj v tem času življenje zahteva od vas?
Res je. (Trenutek za razmislek.) Bom kar celostno povzela. Življenje me zelo zanima, ne samo vsakodnevno, ampak tudi globlje. Že od nekdaj rada raziskujem o sebi, zadnja leta pa se mi to dogaja še bolj. V prejšnjem letu sem bila bolna na ščitnici, česar ne bi rada pogrevala, ker se negativno povečuje, če o njem govoriš, a to stanje me je postavilo pred veliko preizkušnjo, ki je od mene zahtevala globoko preobrazbo. Morala sem poiskati tisto pravo Alyo, postati bolj iskrena do sebe. Ko sem mislila, da sem že dovolj, se je izkazalo, da moram biti še bolj.

Mislila sem, da vem, kdo sem. A izkušnje, ki so se mi v teh letih dogajale, so šele izzvale raziskovanje moj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE