Vaš oče Velemir je kot otrok igral v filmu Srečno, Kekec.

To je bil prvi celovečerni barvni slovenski film. Do trinajstega leta je igral v približno desetih, v vlogi Kekca pa je bil daleč najbolj znan. Ponosno se »priskledim« zraven in rečem, da sem Kekčeva hči. Potem je nehal igrati in je sicer poznan kot slavist, anglist in predvsem jezikoslovec. Poučeval je tudi na ljubljanski filozofski fakulteti poleg profesorja Jožeta Toporišiča. Zdaj pa zaradi brade bolj kot na Kekca spominja na Bedanca. (smeh)

Najbolj cenim, da sem se z leti naučila »umazati« z glasbo. S tem hočem reči, da znam iti vanjo, se ji prepustiti in pozabiti nase. Pozabim, kako sem videti, ne ukvarjam se s telesno držo in obrazno mimiko. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!