Ne le tedanje jugoslovanske, temveč tudi evropske glasbene lestvice in srca generacij današnjih letnikov štirideset plus je osvojila s pesmijo Hajde da ludujemo, ki jo je leta 1990 prepevala na evrovizijskem odru v Zagrebu. Pop zvezda nekdanje skupne države je nosila dekliško ime Tatjana Matejaš. Odkar je preseljena v Združene države Amerike, ji je ime Tatiana Cameron. Ima enainpetdeset let. Je vdova in s tremi sinovi živi v Nashvillu. Z glasbo se nikoli ni nehala ukvarjati, a je kariero po tem, ko je premagala osebne krize in čustvene stiske, bolj preusmerila v delo motivatorke in življenjske vaditeljice. Še vedno je znana pod vzdevkom Tajči.

Preden sem postala znana, sem dož...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE