Marjetka Vovk nas na pogovor povabi v prostore svoje pevske šole, izza enih vrat pokuka njen mož Aleš Vovk Raay, izza drugih eden od sinov. Zgodba njihove družine je neločljivo povezana z glasbo, razen ko spijo ali se igrajo, je glasba vedno prva. 

V novi pesmi se ukvarjate s tem, kako se starši počutijo, ko otroci zapustijo gnezdo. Glede na to, da sta vaša sinova še precej mlada, je morda za takšno razmišljanje kar zgodaj?

Mogoče res, a oba z Raayem sva po horoskopu raka, družina nama zelo veliko pomeni. Ko gresta otroka na počitnice, se večkrat ujameva, da razmišljava o tem, kako bo, ko bosta odšla. Vid in Oskar sta stara deset in osem let, ne bosta še šla od doma, a v pri...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!