Najprej s skupino Rendez-Vous, potem pa še kot samostojni izvajalec, je v 80. letih z uspešnicami, kot so Oh, ne, Cherie, ne laži mi, Angel varuh, Koliko solz, pometel s konkurenco in bil daleč največja zvezda. Kasneje se je preselil v Ameriko in se lani po skoraj treh desetletjih vrnil. Zdaj ves čas ponavlja: Life is good, življenje je dobro, da to iskreno misli, pa potrjuje njegov nasmeh. Ampak Wolf, ki ga boste lahko od sredine novembra gledali v novi zabavno-glasbeni oddaji Moja pesem, tvoj glas na TV3, se ni vedno smejal. 

Že to, da sem šel v Ameriko, se mi je zdelo po eni strani zgrešeno. Depresija se je pojavila po dvanajstih letih življenja v Ameriki. Na začetku je bilo vse v redu, potem pa sem se sesul, ker nisem videl, kako naprej.  

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!