Ukrajina izginja s prvih strani časopisov, na osrednjih televizijah ni več prva in glavna zgodba. Pred dvema tednoma sem po radiu poslušala poznavalca Rusije in Ukrajine kakor tudi širših družbeno-političnih razmer, žal se njegovega imena ne spomnim, ki je napovedal prav to, da bo izginila iz naših glav, kajti ljudje se vendarle pripravljajo na dopuste. Res, fantastičen (brez)um. Ta današnja užitkarska sprijenost je neverjetna, a na srečo predvidljiva. In medijska krajina, bodimo vendarle pošteni: zadnje dni, če že govorijo o Ukrajini, takoj sledi ihtav prispevek, kakšno turistično škodo bo Slovenija zaradi vojne utrpela, ker ne bodo prišli dopustniki iz Ukrajine, tudi iz Rusije ne, pa še kdo. Prosim vas, poslušajmo se vendarle malo, no! 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!