»Babica je vedno nosila lasuljo. Vsi so jo gledali od daleč, kar mi je bilo nenavadno, kajti meni se je zdela povsem v redu, nisem razumela, zakaj tako buljijo vanjo.« 

Za njeno življenjsko prizadevanje je ključna ekipa, v kateri se je znašla kot mlada, entuziazma polna ženska, ki si je želela spremeniti svet na bolje. Izjemno pa jo je zaznamovala tudi babica, ki je živela s hudimi opeklinami. »Opečena je bila po vsem telesu. Živa je gorela, ko je šla v gorečo hišo po dokumente ... Kot otrok sem veliko časa preživela z njo. Zdelo se mi je zelo zanimivo, ko sva hodili na zdravniške preglede in sem videla, kako so jo vsi opazovali. Spominjam se teh občutkov. Vedno je nosila lasuljo. Vsi so jo gledali od daleč, kar se mi je zdel...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE