Voditeljice in voditelja ne poznam in me je zanimalo, kaj novega bi lahko izvedela, najprej od njiju, pa tudi od teh političnih osebkov. No, sijajna farsa. Silovita samozavest se pri posameznih primerkih stopnjuje do grotesknosti, sploh če domujejo na njim »uravnoteženih« medijih, zato sta ministra Tonin in Počivalšek tozadevno briljirala. Dovolj je osnovnošolska psihologija, da razumemo, zakaj je tako. 

Novinarke in novinarji nismo PR, če kdo še vedno misli; nismo in nikoli ne smemo biti propagandni stroj politike in kar se še natika na ta steber moči. Mi smo v službi resnice. Ki pa je absolutno otipljiva in se je ne pridobi s pogledom v zvezde. Ampak v človeka. 

Počivalšek, sicer minister za gospodarstvo, si je na komerc...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!