Trinajst let neznosnih bolečin, podnevi in ponoči. Počasi, stopalo za stopalom, se je učil znova hoditi. Zapisoval si je, kaj mora popoldne sporočiti ženi in hčeri, ker je brez zapiskov večino stvari sproti pozabil. Raziskoval je po svojem telefonu in ugotavljal, kdo so ljudje za imeni, zapisanimi v njegovem imeniku, in na novo navezoval stike. Bilo je naporno in stresno. 

Zavedam se, da sem bil po tej nesreči v enosti. En teden so se borili za moje življenje. Vmes sem umrl in šel skozi predor, na koncu katerega je gorela lučka. V nekem trenutku so me poslali nazaj v isto telo, kar je redkost. 

Mario Baričič se je ponesrečil en mesec pred štiridesetim rojstnim dnem. Vse okrog sebe in tudi sebe je spoznaval na novo. Za njegovo družino sta bili nesreča in i...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!