Srečali sva se v Tivoliju prav tistega dne, ko ga je prvič pobelil sneg. Irena je v kavarni izbrala čaj, saj ne pije kave. Nihče od Avbljev ni navdušen nad sicer splošno priljubljenim omamnim napitkom, izvem, veliko raje imajo kakav, stoodstoten, s kar najmanj dodanega sladkorja. Ireni tako zelo prija, da si ga privošči vsak dan za zajtrk – dve žlici kakava v pol litra mleka. Nepozabni nekdanji boginji slovenskega neba – tudi mami odrasle hčerke in ženi pilota – se sicer sladka pregreha nič ne pozna na kilogramih, saj je celo še vitkejša kot kadar koli prej. Nenačrtno. V njej tlita jeklena volja in lepota, ki ju ni mogoče streti.

Na svetovnih prvenstvih ste skupno osvojili kar dvajset zlatih kolajn, deset srebrnih in tri bronaste. Zakaj ste se pri rosnih dvajsetih, ko vas ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE