Nataša Pergar je v želji po doseganju zavedanja, višje zavesti in zdravja posvetila svoje življenje tistim dejavnostim, ki so ljudem v pomoč. Njen knjižni prvenec z naslovom Vidne in nevidne poti, v katerem piše o tem, kako na nas delujejo prepričanja in vrednote, po katerih živimo, je izšel leta 2004. Lani je med bralce prišla njena druga knjiga z naslovom Govorica najvišjih gora, v kateri ji sledimo od daljnega leta 1995, ko je v Katmanduju prvič srečala alpinista Tomaža Humarja, prek pomoči pri njegovih hudih poškodbah vse do okrevanja in treh skupnih odprav v Pakistanu in Nepalu. Njena vloga na omenjenih odpravah je bila resnično posebna: preučevala je energijska polja – avre članov odprave in jih zatem skicirala, prav...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!