Je nosilec treh srebrnih paralimpijskih medalj in ene bronaste, svetovni in evropski prvak v streljanju z zračno puško stoje ter evropski prvak v streljanju z malokalibrsko puško. Letošnje paralimpijske igre v Tokiu so že njegove osme. Njegovo življenjsko vodilo je predvsem poudarjanje, kako nesmiselno se je smiliti samemu sebi. Življenje vedno najde pot.

Kdor koli me je srečal, tudi sosedje, prijatelji, mi je na različne načine sporočal: »Glej ga, ubožčka!« Celo ko sem obiskal svojo osebno zdravnico s prošnjo, da bi moj primer predala komisiji – imel sem namreč veliko željo, da bi še naprej delal –, me je samo pogledala in rekla: »Poglej se, kakšen si, saj ne moreš delati!« 

Sli&sc...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE