28-letni Primorec iz Dornberka pri Gorici se je po nesreči usmeril v parakolesarstvo, saj brez športa ni hotel živeti. Njegova življenjska naravnanost je naravnost osupljiva. 

Vi ste šli iz bolnišnice skoraj neposredno na kolo. Niste se pustili motiti, kaj?

Ko sem končal rehabilitacijo na URI Soča, sem se vrnil v domače okolje. Pred nesrečo sem bil navajen aktivnega življenja. Malo sem bil doma, vedno naokrog, naj je bilo zaradi športnih tekmovanj, potovanj ali servisiranja motorja. Hitro sem začel pogrešati športni način življenja, zato sem iskal dejavnost, ki bi bila najbolj primerna zame. Že med rehabilitacijo so mi predstavili parakolesarstvo, doma pa sem tudi sam ugotovil, da je res najbolj primerno zame. Z njim sem lahko svoboden tako, ko...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!