Ampak o njih ne želi in pravzaprav tudi ne sme govoriti. Veliko se ukvarja z zdravniškimi napakami ter posegi zoper čast in dobro ime. V dialogu deluje kot izjemno omikan in vsebinski sogovornik; če bi z ugibanjem iskali nekdanje zvezde najstniškega plesnega filma Poletje v školjki, ga po verjetnosti najbrž ne bi uvrstili ravno v zgornjo polovico. Čeprav je odvetnik, je v njem nekaj hecnega, kar si želi in občasno celo mora govoriti resnico. To naredi v tem času povsem poblaznele politične korektnosti dialog z njim še toliko bolj prikupen. Ob tem je tudi moj edini sogovornik v zadnjih petih letih, ki ni med avtorizacijo spremenil niti ene besede.

Razvezo si težko privoščiš, če nimaš kam iti. Pravzaprav je položaj za marsikoga čedalje bolj neprijeten. Opravka imamo ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE