Pred kratkim mi je Goran (Vojnović) rekel (in ponovil v intervjuju na MMC - ali obratno), da danes ne gre več za leve in desne, ampak za cepilce in anticepilce: »Ko si prej kdaj sedel s človekom na kavi, si približno vedel, kam politično spada, če pa bi pred dvema mesecema za vse svoje stike v telefonu morali presoditi, kdo je anticepilec in kdo ne, ne vem, ali bi bil kdo med nami več kot 60-odstotno uspešen.« V družbi se je tako pojavila še ena neprijazna razpoka, ki se ji, ne vzporedno s tisto levo-desno, ampak tja nekam počez, zadnje čase pridružuje nova, PCT da – PCT ne, ki tudi seka neodvisno od prvih dveh. 

V svetovno zaroto proti človeštvu z neko namišljeno krizo za izpeljavo popolnega nadzora ljudi, oprostite, res ne morem verjeti. Bolj me skrbijo vedno h...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.