Za Kristino Kuzmič sta bili usodni Oprah in kuharska oddaja na njeni TV-mreži. Čeprav je trajala le eno sezono, ji je odprla duri v svetovni splet, kjer je v zadnjih letih postala mednarodno znana vlogerka. V svojih iskrenih objavah na duhovit način odpira za marsikoga težke teme, povezane z duševnim zdravjem. Nedavno je pri Mladinski knjigi izšel prevod njene knjižne uspešnice Drži se – Upanje in humor iz mojega nepopolnega življenja

Vedno ko se izpostavim glede ameriške politike, slišim isto: Pojdi nazaj, od koder si prišla. Ko sem pisala o rasizmu, ki ga je v ZDA še vedno preveč, pa nisem slišala le tega; ljudje so mi sporočali tudi, da kot imigrantka nimam pravice reč...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!