Natančneje; iz 38 metrov globine Piranskega zaliva se je odpravila na 2864 metrov visoki Triglav. Zakaj? Ker zmore. Ker se tega pred njo ni lotila še nobena ženska. Rea Kolbl je presunljivo bitje. Šport ji je bil malodane položen v zibko, zato ni čudno, da je med doktorskim študijem na Stanfordu sprejela odločitev, da njeno življenje ni akademski svet, temveč preseganje uma in telesa, kot ga lahko ponudi le gibanje. Oktobra je ponovno zmagala na svetovnem prvenstvu, 24-urni tekmi Spartan, ki je letos potekala v Telluridu, Kolorado, v osrčju Skalnega gorovja. Že deset let živi v ZDA.  

Bilo je leto, ko sem vsak dan jedla tablete proti bolečinam, da sem sploh prestala trening. Šele ko zaradi korone tekem ni bilo, sem začela razumeti, da mo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!