Vsi poznamo vaše profesionalne dosežke. A ko sem se pred intervjujem pogovarjala z ljudmi, ki vas poznajo tudi z druge plati, so mi omenili, da izjemno radi rišete. No, to pa je presenečenje. Res rišete?

(Smeh.) Zdaj sicer že nekaj časa nisem, ampak včasih sem, res je. Nazadnje prijatelju, ki sem mu za rojstni dan naredil sliko. Morda bo zdaj kaj več časa na voljo, da se spet lotim. Risanja in slikanja se nikoli nisem učil, zato, če že, ustvarjam tako, da imam pred sabo podobo. Zadnjo sliko sem naslikal na platno, v črno-beli tehniki.

Ko sem jih imel 18 in sem moral opravljati redno prakso na srednji frizerski šoli, sem si rekel takrat, frizer pa res ne bom! Zavestno sem se odločil, da bom čisto vse podredil športu in da mi bo ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!