Če kaj, slovenska junakinja Ilka Štuhec ni medla ženska. Ampak predana. Vztrajna. Samozavestna. Odločna. Drzna. In – hitra. »Bele strmine so zasvajajoče. Hitrost še bolj. Ljubezen do obojega pa neizmerna.« Sproščena je. In nasmejana. Takšna je. Tako Ilko Štuhec tudi poznamo.

Utemeljitev žirije
Nekateri niso verjeli, drugi so dvomili. Da se bo vrnila. In se je, v vsem sijaju, taka kot prej, a bogatejša za še eno izkušnjo. Izkušnjo dvoma, drznosti in samozaupanja. Neponovljiva Ilka Štuhec.


Vračanje po ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE